sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Havukaiset sukukokouksessa Kiteellä


 
 Kokousväkeä koulukeskuksen ravintolassa.

Havukaisten sukuseuran varsinainen sukukokous pidettiin lauantaina 4.7. koulukeskuksen Kipakka-ravintolassa. Vaikka osalle ilmoittautujista oli tullut esteitä, paikalla oli noin 40 sukuseuran jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja hahmoteltiin toimintaa seuraaville kahdelle vuodelle. Kun edellisessä kokouksessa 2013 hallitukseen oli valittu useita uusia jäseniä, tällä kertaa henkilövaihdoksia ei tehty. Puheenjohtajana jatkaa nyt jo toista kautta Martti Havukainen Joensuusta.

 
Toisessa kuvassa osallistujia kuvattiin kohti ikkunaseinää, joka  hyvin valoisana päivänä on haastava tilanne.

Kokoontumispaikkaa kiiteltiin valoisaksi ja kodikkaaksi. Myös tilaisuuden ruokailu ja päätöskahvit hoituivat mallikkaasti samoissa tiloissa. Kyläparin Myllyteatterilta oli tilattu esitys Kiteesaliin. Ohjelma koostui kuvaelmana viimetalvisesta Hauki-näytelmästä, toisen osan ollessa katkelma parhaillaan kesäteatterissa menevästä Naurava kylä-teatterikappaleesta.
     Vuoden 2016 suunnitelmissa on matka, jonka suunnaksi yleinen kokous esitti saaristokierrosta Ahvenanmaalle ja Maarianhaminaan. Matkaa tullaan markkinoimaan muillekin kiteeläisille sukuseuroille. Viime vuosina toteutuneilla matkoilla Havukaisten mukana on ollut väkeä Väistöjen ja Matikaisten suvuista.
     Kokouksessa keskusteltiin sukukirjan mahdollisesta päivitysosasta, joka toisi kansiin suvun piirissä tapahtuneet muutokset. Onhan uusia Havukaisiakin jo ennättänyt syntyä melkoinen joukko, kun alkuperäisen sukukirjan tiedot päättyvät vuosien 2003-2004 vaihteeseen. Mahdollinen toteutus saattaisi olla ajankohtainen kuluvan vuosikymmenen lopulla. Nuorien mukaan saannista kannettiin huolta. Yhtenä keinona nousi esiin Facebook-sivusto, jonka toteuttajiksi ja ylläpitäjiksi uskottiin löytyvän nuorisoa suvun piiristä. Seuraava sukukokous on jälleen kahden vuoden kuluttua. Siihen Kitee todettiin edelleen sopivaksi paikkakunnaksi.

 
Kyläparin Myllyteatteri esiintyi Kiteesalissa.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti