maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kiteen lukion hieno ylioppilasjuhla

Juhlatunnelmia Kiteesalissa 4.6.2016:
 
 
Kevätjuhlan ohjelmalehtisen asun suunnittelussa oli onnistuttu.
 
 

Kiteesalin näyttämö on valmis ottamaan vastaa kevään abiturientit. Lakit odottavat, että ne painetaan uusien ylioppilaiden kutreille. Näyttämö on kaunistettu juhlan arvoa vastaavalla tavalla.
 
 
Ryhmänohjaaja Sampo Pääkkönen kiitteli omassa puheessaan nyt lakkinsa saavaa abiturienttijoukkoa luovaksi ja aloitteelliseksi. Erityiset kiitokset saivat lukuisat yhdessä luodut tapahtumat, joista monista hän arveli syntyvän Kiteen lukioon uutta perinnettä. 
 
 
Lakitusjuhlaan kuului myös Kiteen lukion vs. rehtori Sirpa Kostamon puhe, jossa hän  käsitteli juhlaan tuomansa tervehdyksen lisäksi lukio-opetuksen uusia malleja. Kiteen lukiossakin ensi syksynä opintonsa aloittavat voivat valita joko entisen tai uuden opetussuunnitelman mukaiset kurssiohjelmat.

 
Nyt juhla on edennyt ajankohtaan, jolloin valkolakit painetaan päähän. Tässä kuvassa näkyy vain noin puolet lakinsaaneista.

 
Juhlan eräs ohjelmanumero oli ylioppilaiden kuorona esittämä J. Karjalaisen kappale Sankarit. Solistina oli Sara Kurkola, Idols-finalisti ja tämän kevään kiteeläinen ylioppilas hänkin.
 
 
Juhla on päättymässä, ylioppilaat saaneet ruusunsa, jäljellä on enää valokuvaus yhteiseen potrettiin. Yleisöä on paljon ja sääkin on vielä tässä vaiheessa lähes kesäisen lämmin.
 
 
Ryhmäkuvan osassa uusien ylioppilaiden kasvoista näkyy, että hetki on eräs elämän suurista täyttymyksistä. Juhlapukuinen joukko antaa hienon kuvan tämän päivän nuorisostamme. Voimme olla heistä syystäkin ylpeitä!


Näin isovanhempinakin oli hienoa päästä mukaan juhlaan. Yllä yhteispotretissa ovat Kiteen lukion ylioppilaat keväältä 2016. Valkolakin sai 51 nuorta.
 Alakuvassa on näkymä Kiteenlahdesta, siinä on Kankaalan pihapiiri maantien suunnasta. Siellä juhlittiin erään nuoren neitosen, oman pojantyttären, valkolakkia.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti