torstai 13. tammikuuta 2011

Matkaan taas, kunhan joskus tulee elokuu!

Havukaisten sukuseuran muistomerkki paljastettiin Kiteenlahden Havukkalanmäelle heinäkuussa 2005. Samalle paikalle oli 1600-luvulla asettunut asumaan ensimmäinen Kiteelle tullut Havukais-suvun edustaja.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Sukuseurojen Kesämatka merelliseen Baltiaan, nyt kohteina ovat Pärnu ja Riika. Aika: ke- su 10 -14.8.2011. Matkanjärjestäjä on Pohjolan Matka


Viime kesänä Matikaisten sukukokouksessa herätettiin ajatus kiteeläisläislähtöisten sukujen yhteisestä matkasta. Sillä perusteella nyt tarjotaan matkaa Baltian kahteen viehättävään kaupunkiin, Pärnuun ja Riikaan. Lähtö Joensuusta on 10.8. klo 10.00 jatkuen Kitee-Lpr-Utti-Hki, jossa n. klo 17.30. Matkaan voi liittyä reitin varreltakin ja lähemmät ohjeet siitä annetaan matkan laskutuksen yhteydessä. Laiva lähtee satamasta klo 18.30. Yöpyminen on laivalla (Baltic Princess) ja matkan kolme muuta yöpymistä ovat Pärnussa kylpylähotelli Viikingissä. Pärnusta käsin tehdään pe.12.8. yhden päivän matka Riikaan. Opastettua perilläoloaikaa siellä on noin viisi tuntia, joka riittää hyvän yleiskuvan saamiseen vanhasta hansakaupungista sen tärkeimpine nähtävyyksineen. Myös Pärnussa on opastettua ohjelmaa ja tilaisuus ryhmän yhteiseen illanviettoon esim. lauantai-iltana. Aikataulu on tehty tarkoituksella väljäksi ja ostoksia voi tehdä vielä paluumatkallakin sunnuntaina Tallinnassa. Merimatka Tall-Hki tehdään Tallink Star-aluksella su.14.8. 17.30- 19.30, jonka jälkeen bussimatka kotipaikkakunnille. Matkan hinta, jos 40 lähtijää, on 245,- € (miinus sukuseuran ”kesto”-jäsenen saama tuki 40,- e.), kahden hengen huoneissa. Hintaan sisältyy aamiainen. Mahdollisesta puolihoidosta (lounas tai päivällinen) lisämaksu on 8 euroa/vrk. Havukaisten sukuseura siis tukee tätäkin matkaa 40 €/henkilö. Edellytyksenä on maksettu jäsenyys ainakin vuosilta 2009 ja 2010. Muilta lähtijöiltä laskutetaan perushinta. Alustavia varauksia pyydetään 31.3.2011 mennessä. Syynä ovat yleiset aikataulut hotelli- ja laivapaikkojen sitovassa varaamisessa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaukset kannattaa tehdä ajoissa.

Ottiatuota! Kannattaa laittaa merkkejä allakkaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti