keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kuuntele netissä Kiteenlahti-kirjasta!

http://areena.yle.fi/radio/1753015 Tämä on siis linkki
 
Kiteenlahti-kyläkirja julkistettiin lauantaina 24.11. Paikalla oli 60-70
ihmistä kotikylältä ja kauempaakin. Kirjan tekijän puheenvuoron lisäksi kuultiin Kitee-Seuran puheenjohtaja Heikki Pirisen sekä kirjan eräänä oikolukijana ja kirjoittajan henkisenä tukenakin toimineen Jorma Gröhnin puheenvuorot. Huomattava määrä kirjoja lähti jo silloin mukana olleiden matkaan. Kovia lahjapaketteja on siis odotettavissa monen joulupukin kontista.

 
Pohjois-Karjalan Radio haastatteli kirjan tekijää maanantaina 26.11. Alussa olevan linkin kautta voi kuunnella Pekka Havukaisen tuntoja urakan jälkeen. Hanke merkitsi kirjoittajalle verrattoman laajaa kontaktipintaa entiseen ja nykyiseen kylän väkeen. Uskon entuudestaan säilyneen ystävyyden näin uudelleen lujittuneen. Ehkä ikämiehen on nyt viisainta vetää hetkinen henkeä.
 
Ylle olen poiminut kuvan amarylliksestä, joka katkenneenakin jatkaa kukintaansa imien voimaa astiassa olevasta ravinnenesteestä. Itse koen saaneeni samalla tavalla voimaa teiltä kaikilta ystäviltä ja kannustajilta, kun vietin hektisen vuoden Kiteenlahti-kirjaa kootessani ja työstäessäni. Sydämestä lähteneet kiitokset siitä tuesta kaikille teille!
 
Mutta kuunnelkaa toki Yle Areenaa, Muutakin kuin Pajapellon ukon juttua!
Kuulemisiin, Kankaalan Pekka.

3 kommenttia:

 1. Olipas kiva linkki täällä odottmassa, laitoin se eteenpäin eräälle entiselle Kiteeläiselle myös :) kiitos.
  Yle areena se meilläkin pulisee jos eukko ja ukko istuu hiljaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lienetkö jo kirjan omistaja? Vielä löytyisi!
   Pajapellon ukko.

   Poista
 2. Pekka

  Hyvin kuulu ratiosta, toisin kun Katri-Helena aikoinaan. Oli käynyt Tohmajärven tyttö eka kerran levyttämässä ja palannut kylälleen.
  "Eipä oo ratiosta kuulunna!" oli kylänmies hönkässyt Katrin kuulumisiin.

  VastaaPoista